Gule Glimt-supportere på tribunen på Aspmyra under oppgjøret mot RFS i 2024. I midten av bildet holder en mann med svart caps opp et skjerf med teksten "Hver gang vi møtes"

Videre: – her finner du billettinformasjon for neste runde

Bli med videre på Europa-eventyret

Annonse:

Glimt tok seg videre til neste runde i Champions League-kvalifiseringen etter å ha slått ut RFS fra Latvia over to kamper. I neste runde, den tredje kvalifiseringsrunden og det siste hinderet før Champions League-hymne på Aspmyra venter den polske seriemesteren, Jagiellonia Białystok. 

Oppgjøret skal spilles over to kamper, og Glimt starter på bortebane. Kampen i Polen spilles førstkommende onsdag 7. august klokken 20:45. Returoppgjøret spilles i Bodø tirsdagen uken etter klokken 19:00. 

Vi venter fortsatt på informasjon fra vår neste motstander om hvordan billettsalget til oppgjøret i Polen blir. Så fort vi har denne informasjonen kommer vi til å oppdatere dere med informasjon. 

Slik blir billettsalget til hjemmekampen: 

Alle som har sesongkort på Aspmyra sesongen 2024 har forkjøpsrett til oppgjøret mot Jagiellonia Białystok. Alle som har forkjøpsrett skal allerede ha mottatt en epost med informasjon og promokode i sin innboks. Dersom du ikke har fått denne eposten kan du først sjekke søppelposten din, og deretter ta kontakt med [email protected]

Forhåndssalget starter torsdag 1. august klokken 12:00. 

Nøyaktig ett døgn senere, 2. august klokken 12:00 åpner vi opp salget. Lenke for billettkjøp publiseres på glimt.no/billetter som vanlig.

 

Annonse fra Eliteserien: