Bildet viser Amalie Johnsen med ballen på Aspmyra Stadion. Bildet er tatt under kampen mot Hønefoss i april 2024.

Venter barn: – målet er å komme tilbake til fotballen

Amalie Johnsen er gravid og dermed ute resten av sesongen til Bodø/Glimt Kvinner.

Annonse:

Amalie Johnsen venter sitt første barn. Gladnyheten delte hun med lagvenninnene sine i Bodø/Glimt Kvinner, etter kampen mot Fyllingsdalen. Siden da har hun vært med på trening på feltet, men den voksende magen har hun holdt hemmelig for offentligheten.

– Nå følte jeg meg endelig klar til å få nyheten ut! Treningstøyet begynner å bli trangt og det er vanskelig å unngå spørsmål om hvorfor jeg ikke spiller kamper, ler hun.

Dette blir Amalie sitt første barn, og den første Glimt-babyen på damelaget. Forsvarsspilleren kan røpe at hun har ei lita jente på vei.

– Vi gleder oss veldig til hun kommer. Det blir nok veldig stas første gang hun kan være med på feltet. Hun er heldig som får vokse opp med så mange «tanter» rundt seg.

Glimt Kvinner har kvalifisert seg til å spille opprykkssluttspillet i 1. divisjon. Datoene for de kommende kampene er ikke klar, men man vet allerede at den første kampen skal spilles i oktober. Med termin rett over nyåret ryker naturligvis sluttspillet og resten av sesongen for Amalie.

– Jeg blir naturligvis satt ut av spill en god stund. Vi må bare ta en dag av gangen, men målet er å komme tilbake til fotballen, avslutter hun.

 

Annonse fra Eliteserien: