En Glimt-supporter med gul lue fra J-felet, svart genser fra J-feltet holder et gult skjerf med teksten "FK Bodø/Glimt" over hodet på bortefeltet på Celtic Park i Glasgow i februar 2022

Til deg som mangler billett til Old Trafford

Bortefeltet i Manchester er foreløpig utsolgt, men det finnes fortsatt håp

Annonse:

Mandag ble bortefeltet i Manchester utsolgt, og mange ble sittende igjen uten kampbillett til oppgjøret mellom Manchester United og Bodø/Glimt i Europaligaen 28. november. 

Glimt har i lengre tid jobbet for å få tak i enda flere billetter på Old Trafford enn de opprinnelige 3855, og mandag ettermiddag kom det en potensiell løsning. Glimt-supporterne får muligheten til å sikre seg et betydelig antall flere billetter på stadion. I skrivende stund må vi avvente noen endelige sikkerhetsklareringer fra lokalt politi, men håper å kunne dele mer informasjon med dere i løpet av uken. 

Alle som sendte epost angående rullestolplasser mandag får svar fra oss i løpet av tirsdag 1. oktober. 

Enn så lenge ønsker vi å samle så mye informasjon om de som nå står igjen uten billett som mulig, slik at vi kan få så mange billetter som mulig fra Manchester. Vi ber derfor alle som fortsatt mangler billetter til kampen om å fylle ut skjemaet nedenfor (eller klikke her)

PS! Du er ikke garantert å få billetter dersom du fyller ut skjemaet, men det ville være til stor hjelp for oss i vår dialog med Manchester United. Det er ikke noe poeng i å fylle ut skjemaet flere ganger, men vi ber om at alle i reisefølget fyller ut slik at vi får en total oversikt over reisende. 

 

Annonse fra Eliteserien: