Stjernelaget deltar på Landsturneringen: – Vi har øvd mye på high fives

Bodø/Glimt Stjernelag skal for første gang delta på Landsturneringen.

Annonse:

6. - 8. september arrangeres Landsturneringen i Bodø. Dette er årets store turnering for tilrettelagt fotball og håndball. Det er forventet rundt 1700 deltakere i årets turnering.

I tradisjon tro starter Landsturneringen med en parade. Parade starter utenfor Stormen Bibliotek fredag 5. september klokken 18, og følger gågaten gjennom Glasshuset, før den ender opp på Rådhusplassen. På Rådhusplassen blir det åpningstaler og konsert med Min Trio og Jovial Vokal.

Lørdag og søndag spilles det fotballkamper på Bankgata Kunstgressbane. 

Stjernelaget deltok på sin første turnering på Mo i Rana i januar.
Stjernelaget deltok på sin første turnering på Mo i Rana i januar.

For første gang er Bodø/Glimt med i turneringen. Laget som skal representere Glimt, er Bodø/Glimt Stjernelag. Stjernelaget blir det eneste rene barne- og ungdomslaget som deltar i årets turnering. De stiller med 10 deltakere og fem trenere. Trener Cato Moan gleder seg til turneringshelgen.

– Dette er årets store happening for stjernelag! For oss er det kjempestort å delta for første gang. For spillerne er det inspirerende å få være med på turnering og de gleder seg enormt. Det var  idrettsglede som var tema på forrige trening og vi har trent mye på high fives og jubling, forteller Moan med et smil.

Bodø/Glimt Stjernelag

  • Stjernelaget er et fotballag for jenter og gutter i alderen 6 til 15 år, som ikke finner seg til rette på ordinære fotballag, eller som har en funksjonsnedsettelse og ønsker seg et tilpasset tilbud.

  • Stjernelaget har fokus på det sosiale, mestringsfølelsen og gleden av å drive idett.

  • Laget ble startet opp i 2022.

  • Bodø/Glimt Stjernelag er et samarbeid mellom Glimt, NFF Nordland, Bodø kommune og Bodø 2024.

  • Vil du være med på Stjernelaget? Kontakt Cato Moan ([email protected])

Annonse fra Eliteserien: