Sondre Sørli forlenger med Glimt: – Vi er i starten av å skrive historien

Sondre Sørlis tid i helgult er ikke forbi med det første.

Annonse:

Pressebilder kan hentes her. Krediter: Niklas Aune Johnsen / Bodø/Glimt.

Sondre Sørli kom til Bodø/Glimt foran 2021-sesongen fra Kristiansund, og har blitt en publikumsyndling på Aspmyra. Den fotrappe og sympatiske gutten fra Nordmøre signerte denne uken en ny kontrakt med Bodø/Glimt, på tre nye år. 

– Det føles veldig godt. Jeg har ikke vært i tvil, og er veldig ydmyk for å være med videre, så det er noe jeg setter pris på og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Sondre Sørli til glimt.no. 

Se intervju med Sondre Sørli her:

– Gøy å være med på

Den nye kontrakten strekker seg fram til sommeren 2027. Han trekker fram miljøet på Aspmyra som en av årsakene bak forlengelsen. 

Sondre Sørli blir med videre! Foto: Niklas Aune Johnsen
Sondre Sørli blir med videre! Foto: Niklas Aune Johnsen

– Jeg føler det vi holder på med det er nesten som å skrive litt historie. Jeg føler vi bare er i starten av å skrive historien. Du merker på folket her, på stadion, det er fine folk å jobbe med. Jeg har det bare bra, trives veldig godt, så det er en veldig god følelse å skrive under, sier Sørli. 

– Hvordan ser du på framtiden til Glimt?

– Vi får bare ta kamp for kamp og dag for dag, men vi har et kjempegodt lag. Det ser bra ut. 

– Artig periode

– Hvordan vil du oppsummere tiden i Glimt så langt?

– Det har vært gøy å være med på to seriegull. Vi har vært i to cupfinaler som ikke har gått helt veien, men sportslig har det vært ganske bra. Vi har vært ute i Europa, og det er ting som motiverer og som er enkelt å motivere seg til. Det har vært gøy å være med på, sier kantspilleren. 

– Vi er godt fornøyd med at Sondre velger å bli med oss videre. Vi har hatt en artig periode sammen, og gleder oss til fortsettelsen, sier sportslig administrativ leder i Bodø/Glimt, Håvard Sakariassen. 

Nærmer seg 100 kamper

Sørli har spilt over 80 kamper for Glimt og står oppført med 11 scoringer i samtlige turneringer. Av de har han scoret fire ganger i NM i 2024.

Etter tre sesonger i helgult har Sørli blitt seriemester to ganger, samt spilt gruppespill i både Conference League og Europa League og tatt to NM-sølv. 

Sondre Sørli har fire assist i Eliteserien i år, og mot Stabæk i fjor kom hans foreløpig siste scoring i Eliteserien: 

Annonse fra Eliteserien: