Sikre deg verdens råeste PC-mappe og støtt en god sak

Nå kan en helt vanvittig kul og unik PC-mappe bli din.

Annonse:

I anledning Gjenbruksuka i Salten, lanserer vi helt nye og unike produkter i Glimt-shoppen. Men materialet disse produktene er laget av er langt fra nye. Sammen med en lokal syerske har vi prøvd å ta et oppgjør med overskuddstøyet i Glimt.

En av Glimts største miljøutfordringer er forbruk av tøy. Bærekraftsmål 12 handler om ansvarlig forbruk og produksjon, og er et av bærekraftsmålene klubben har fokus på å gjøre noe med gjennom eksempelvis TooGoodToGo på kampdag for restemat fra Sportsbaren og tidligere arrangerte gjenbruksmarkeder.

Glimts syerske Ruth Jensaas med den nye supporterlua
Glimts syerske Ruth Jensaas med den nye supporterlua

Vi har fokusert på mulighetene. Tidlig i januar i 2023 sendte Ruth Jensaas, Glimts syerske, en mail til daglig leder Frode Thomassen og spurte om klubben trengte sytjenester. Med inspirasjon fra andre redesignprosjekter og ei PC-mappe Frode hadde fått i gave, satt Glimt-shop og utviklingsavdelingen i klubben i gang arbeidet med å planlegge redesign i Glimt sammen med Ruth.

Siden det, har Ruth hjulpet A-laget med å dekke til reklame på treningsutstyret i forbindelse med europeiske konkurranser, å gjøre sokkene til spillerne mer komfortable og å snu måten klubben tenker på materialbruk og overskuddstøy.

Ifølge UN Global Compact Norge handler bærekraftsmål 12 om «alt fra avfall, kildesortering og matsvinn til omstrukturering forbruks- og produksjonsmønstre. Med andre ord innebærer dette målet mange utfordringer og mange muligheter».

Kjøp gammelt nytt i Glimt-shop

I Glimt-shop lanserer vi nå noen nye produkter, laget av gamle produkter. Seriemester 2021-t-skjortene vi ikke solgte etter forrige seriegull har nå blitt noen lekre luer. Så er du på jakt etter seriemester-merch, og trenger en ny lue er det bare å klemme til. 

I tillegg til nye luer av gamle skjorter har også Ruth laget noen meget lekre PC-mapper av gamle drakter som ikke har blitt solgt. Hun har også laget én helt spesiell og unik PC-mappe, som vi auksjonerer bort til inntekt for Barnekreftforeningen. Les mer om den nedenfor.

Ruth har også laget noen fine pengepunger av gamle drakter og treningstøy. Produktene har begrenset opplag, så her er det førstemann til mølla! De er i salg i Glimt-shopen allerede nå. 

Kampbrukt drakt som PC-mappe

En av Amahl Pellegrinos kampbrukte drakter fra 2021 kunne ikke selges i butikken. Denne har Ruth sydd om til en PC-mappe for å redde det historiske plagget. Dette er den eneste av sitt slag, og selges derfor på auksjon til inntekt for Barnekreftforeningen. 

Klikk på lenken under bildet for å delta i auksjonen

58aae062cc457f28758e805e6a7c1716.jpeg
Syerske Ruth Jensaas med verdens mest unike PC-mappe.

Klikk her for å være med på auksjonen

På auksjonen har også flere av spillerne auksjonert bort sine brukte fotballsko. Disse kan bli dine via linken over. 

 

Annonse fra Eliteserien: