Pressemelding vedrørende Aspmyra Sportsbar

FK Bodø/Glimt kommer under med noen presiseringer omkring bruk av Aspmyra Sportsbar.

Annonse:

3. etasjen på Aspmyra har i flere sesonger blitt driftet som en møteplass for partnere, supportere og andre inviterte. Den siste uken har en hendelse under kampen mot Røde Stjerne fått oppmerksomhet i media. Hendelsen omhandler ordføreren i Bodø. 

I den forbindelse kommer FK Bodø/Glimt med noen kommentarer:

  • FK Bodø/Glimt har på ingen måte tenkt å behandle ordføreren annerledes enn hva man gjør med andre personer på Aspmyra Stadion. Kommer du til hvilken som helst inngang på Aspmyra bærende på alkohol, blir dette tatt fra deg, og du blir gjort oppmerksom på at det ikke er tillatt med alkohol inne på tribunen. Vi følger nasjonale lover, retningslinjer og stadionregler i alle sammenhenger. 
  • Om klubben får tips eller ser at personer prøver å ta alkohol med ut på tribunen, får de beskjed om at det ikke er lov, og må da enten drikke opp før de går ut på tribunen eller la drikken stå inne i Sportsbaren. Vi har ikke opplevd å måtte gi denne beskjeden to ganger til en og samme person. Ved gjentatte forseelser vil klubben vurdere eventuelle sanksjoner.
  • Tidligere varaordfører hevdet i avisen at det er en ukultur for å ta med seg alkohol ut på tribunen på Aspmyra stadion fra Sportsbaren. Det er vi uenige i, og det er også noe vi etterstreber at ikke skal skje.
  • I en kommentar publisert på Avisa Nordland sine sider torsdag blir en pågående personalsak dratt inn i søkelyset. FK Bodø/Glimt kommer aldri til å bruke media som medium for å fortelle hvordan vi håndterer personalsaker. 

I lys av hendelsen under kampen mot Røde Stjerne kommer FK Bodø/Glimt til å prioritere tydeligere merking av regler i Sportsbaren framover. 

Fra tidligere blir det kommunisert ut til alle gjester før hver kamp at alkohol på tribunen ikke er tillatt. Dette vil bli enda tydeligere kommunisert framover. 

Annonse fra Eliteserien: