Kapskarmo signerer ny kontrakt

Oscar Forsmo Kapskarmo har gjort sakene sine meget godt etter overgangen fra Junkeren tidligere i år. Nå belønnes kraftspissen med ny kontrakt.

Annonse:

Oscar Forsmo Kapskarmo har hatt en fantastisk utvikling for Bodø/Glimt etter overgangen fra 2.divisjonslaget Junkeren. På lille julaften sikret han seg en ny kontrakt med den nybakte seriemesteren som strekker seg over fire nye år.

– Det føles veldig godt, det er noe man har jobbet for helt siden jeg kom til klubben. Å få på plass en langtidskontrakt gjør at jeg får tid og ro til å fortsette utviklingen min i Glimt.

Debuten for kraftspissen kom i bortekampen mot Lugano 21.september hvor han ble byttet inn for Amahl Pellegrino. Hattfjelldalingen står med to scoringer etter overgangen i august.

– Innhoppet og scoringen min i hjemmekampen mot Lugano er så langt det største øyeblikket i min karriere. Det må nevnes at det å komme inn i bortekampen mot Besiktas var stort.

_DSC5175.jpg
Kapskarmo forlenger med Glimt

Spissen fikk sin første scoring for Glimt i bortekampen mot Brann i november tidligere i år.

– Perioden i Glimt har for meg så langt har vært lærerik og jeg synes selv jeg har tatt store steg. Jeg gleder meg til fortsettelsen slik at jeg kan vise hele mitt potensiale. Er det en klubb hvor jeg kan få ut hele mitt potensiale så er det nettopp i Glimt. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Oscar Forsmo Kapskarmo er for tiden i Hattfjelldal hvor han skal feire jul sammen med familie og venner.

Vi i Bodø/Glimt gratulerer med ny kontrakt og gleder oss til fortsettelsen med Kapskarmo.

Annonse fra Eliteserien: