Glimt og TIL skal spille mot hverandre for små helter

Glimt og TIL samler inn penger til årets TV-aksjon. I år går pengene til Barnekreftforeningen.

Annonse:

Årets TV-aksjon, den 20. oktober går til Barnekreftforeningen. Pengene som samles inn skal etablere familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. Her kan barn med alvorlig sykdom og familien deres bo sammen mens barnet er under behandling.

Når TIL og Glimt møtes 19. oktober skal det spilles for mer enn tre poeng. Glimt og TIL skal sammen løfte frem en god sak, og samtidig samle inn penger til TV-aksjonen. Begge lag har derfor opprettet hver sin spleis for å samle inn penger til årets TV-aksjon.

Støtt Bodø/Glimt sin spleis til inntekt for TV-aksjonen

SpareBank 1 Nord-Norge har sagt seg villig til å tilsvare beløpet fra begge spleisene - beløpene skal altså dobles! Derfor vil et hvert bidrag ha stor innvirkning på hvor mye penger som samles inn til TV-aksjonen.

Glimt har over flere år støttet TV-aksjonen. I 2021 og 2022 arrangerte Glimt partnercup, hvor gamle helter ble auksjonert bort som spillere til deltakerbedriftene. Pengene gikk til TV-aksjonen. I 2023 ble det, i tillegg til god synlighet for TV-aksjonen på arenaen, gjennomført blant annet staffespark-konkurranse til inntekt for Redd barna, som var mottaker i 2023.

I 2024 er det barnekreftforeningen som mottar pengene fra TV-aksjonen. Glimt og barnekreftforeningen har i en årrekke samarbeidet, og i mange år prydet barnekreftforeningen Glimts drakter. Glimts spillere, trenere og administrasjonen deltar også hvert år på fotballtrøyefredag, som arrangeres i mai.

Vi håper derfor at så mange som mulig bidrar i Bodø/Glimt sin speis, til innekt for TV-aksjonen og barnekreftforeningen. Kanskje vi også klarer å samle inn mer penger enn Tromsø?

Annonse fra Eliteserien: