Grafisk fremstilling av logoene til Union Saint-Gilloise og Bodø/Glimt på svart og orange bakgrunn. Bakgrunnen viser det klassiske bølgedesignet til UEFA Europa League

Fredag starter vi salget til bortekampen i Belgia

Om to uker spiller Glimt bortekamp i Belgia. Les alt om billettsalget her

Annonse:

Som alltid når Bodø/Glimt spiller bortekamp i Europa er det stor interesse fra lagets supportere for billetter til bortefeltet. I år er det nok bortekampen mot Manchester United som stikker seg ut for de aller fleste. 

I løpet av neste uke kommer vi til å komme tilbake med mer informasjon om billettsalget til bortefeltet på Old Trafford i slutten av november. Nå konsentrerer vi oss om billettsalget til bortekampen i Belgia. 

Kampen mellom Bodø/Glimt og Union Saint-Gilloise spilles torsdag 3. oktober klokken 21:00 på Stade Roi Baudouin i den belgiske hovedstaden Brussel. 

Bodø/Glimt får tildelt rett i overkant av 2300 billetter på bortefeltet i Brussel, og vi kommer til å selge billetter til kampen via TicketCo. 

Billettsalget starter fredag 20. september klokken 12:00, lenken til billettsiden vil publiseres på glimt.no som vanlig. Billettene vil på et senere tidspunkt sendes til deg på epost, eller bli delt ut fysisk i Belgia. Dette er ikke avklart enda, og vi kommer tilbake med mer informasjon til alle billettkjøpere senere. 

Nedenfor ser du en liste over praktisk og viktig informasjon om billetter til oppgjøret: 

  • Salget starter 20. september klokken 12:00 på glimt.no
  • Glimt har fått 2314 billetter
  • Du kan kun kjøpe fire (4) billetter per transaksjon
  • Billetten blir sendt ut eller delt ut nærmere kampstart. 
  • Det er kun på bortefeltet det er tillatt med supportereffekter for Bodø/Glimt
  • Det er alkoholsalg på stadion (18 års aldersgrense)
  • Ha billett tilgjengelig til enhver tid når du befinner deg på stadion. Det vil bli utført stikkprøver

 

Annonse fra Eliteserien: