Håkon Evjen og Kjetil Knutsen på pressekonferansen på Aspmyra dagen før kampen mot Porto i Europa League

Evjen og Knutsen før storkampen: – En stor utfordring

Håkon Evjen og Kjetil Knutsen møtte pressen før Porto-kampen.

Annonse:

Onsdag klokken 18:45 starter årets Europa League på Aspmyra. Storlaget Porto venter på motsatt banehalvdel, i en kamp som er utsolgt. 

Tirsdag ettermiddag stilte Håkon Evjen og Kjetil Knutsen opp for den portugisiske og norske pressen inne på Aspmyra stadion. 

Skal du på kamp, kan det være lurt å lese dette før du kommer.

Se pressekonferansen i reprise her. 

– Sterkt lag

Begge er forberedt på en tøff kamp mot portugiserne. 

– Vi vet at vi møter et topplag. For meg spiller vi mot et Champions League-lag. Stilen og identiteten deres er direkte, så dette er en stor utfordring, men vi ser fram til det, sier Kjetil Knutsen til pressen. 

Treneren er tydelig på at Porto blir blant de tøffeste lagene som har vært i Bodø de siste årene. 

– Det er et av de sterkeste, og kanskje det sterkeste.

Trener Kjetil Knutsen i hvit genser oppe på podiet under pressekonferansen før kampen mot Porto onsdag kveld.
Kjetil Knutsen var i godt humør da han møtte pressen

Les deg opp på onsdagens motstander her.

Lærte mye

I helga gikk Glimt på et forsmedelig tremålstap mot Brann. Håkon Evjen fikk spørsmål om hvordan Glimt skal klare å slå tilbake. 

– Vi har tatt en god del bilder av situasjoner fra kampen, som eventuelt var lærerik å se på. En kjip, men lærerik opplevelse, menn vi har kommet litt positivt ut av det. Vi har en del å jobbe med, og som vi kan forsterke inn mot kampen mot Porto, sier Håkon Evjen. 

Etter flere år ute i utlandet er midtbanespilleren også ærlig på at han var spent på hva han kom tilbake til da han returnerte til Bodø i år. Han mener selv at Glimt er på en enda bedre plass enn tilbake i 2019. 

– Jeg tror laget har hatt steg på hvordan man hadde det og hvordan man vil ha det. Man bygger forbedringer over tid. Jeg kjenner igjen det gode og det trygge jeg følte på da vi var i lag i 2019, men jeg tror rett og slett at det har blitt hakket bedre og hakket hvassere siden jeg dro, og det er en fin følelse å komme tilbake til.

En smilende Håkon Evjen på pressekonferansen på Aspmyra stadion i Bodø dagen før oppgjøret mot Porto i Europa League onsdag 25. september 2024
Håkon Evjen trakk flere ganger på smilebåndet under tirsdagens pressekonferanse

 

Annonse fra Eliteserien: