EA Sports og Bodø/Glimt går sammen

EA SPORTS FC og Bodø/Glimt går sammen, og blir den første partnerklubben i Norge.

Annonse:

Bodø/Glimt og EA SPORTS FC har inngått et samarbeid. Partnerskapet markerer EA SPORTS' første partnerklubb i Norge – et nytt skritt for å føre fotballfans nærmere spillerne, klubbene og ligaene de elsker.

– Dette nye partnerskapet er en avgjørende del av vårt pågående engasjement og tilstedeværelse i Norge, og en refleksjon av det vi streber etter å være, et spill for hele verden. Den nylige suksessen kombinert med klubbens historie er veldig spesiell, og vi ser frem til å dele og feire disse historiene med fansen når Bodø/Glimt blir med oss ​​som en del av EA SPORTS FC-familien, ser James Salmon, Senior Marketing Director i EA SPORT FC

I dag avduket EA SPORTS FC spennende nyheter, som ga et første innblikk i det etterlengtede FC 25-spillet. Det flerårige samarbeidet med FK Bodø/Glimt har som mål å gi fansen eksklusivt innhold og fengende historier fra klubben. 

Dette samarbeidet vil inneholde unike spillerdrevne fortellinger og spesielt innhold fokusert på EA SPORTS FC og skreddersydd for klubbens supportere. Årets kampanje, sentrert rundt temaet "for klubben", fremhever essensen av partnerklubber globalt, og feirer deres unike historier og dedikerte fanstøtte.

– Vi er selvfølgelig veldig stolte over å være EA SPORTS FC første offisielle partnerklubb i Norge. Mange av spillerne våre, men også supportere, har vokst opp med spillet. Å være en partner og gi bodøfamilien anerkjennelse og glede i FC-verdenen er enormt for oss. Vi har mange spennende planer med EA SPORTS allerede, og vi gleder oss til å vise fansen vår, sier Tom Steffensen, leder for marked og salg i FK Bodø/Glimt.

Forhåndsbestilling av EA SPORTS FC 25 er tilgjengelig nå. Besøk ea.com/sports for mer informasjon.

Annonse fra Eliteserien: