Brede Moe er klar for Odd-kampen: – En fin utfordring

Fredag møter et revansjelysten Glimt-lag Odd på Aspmyra

Annonse:

Det gikk ikke etter planen i Sandefjord sist helg. Serielederen fra Bodø reiste hjem fra hvalfangerbyen uten poeng i bagasjen etter et blytungt 1–2-tap for tabelljumboen. 

Det ønsker forsvarsbauta Brede Moe å revansjere når Odd kommer på besøk på Aspmyra fredag kveld. 

– Det er jo ikke noen hemmelighet at vi gikk på en smell sist kamp og vi har jobba på den uka her og prøvd å rette opp i ting. Forhåpentligvis kommer vi til å se revansjelystne ut når vi trør ut på matta i morgen. Jeg tenker at det blir som alle andre kamper og en fin utfordring og sikkert en tøff kamp.

Se hele intervjuet med Brede Moe i videovinduet nedenfor: 

– Utvikle prosjektet vi har på gang

For et tap og en skuffende prestasjon mot Sandefjord setter ikke noen stopper for Glimt-toget. Moe og resten av laget har brukt den siste uka godt og er klare for det som venter på Aspmyra mot 15. plassen i Eliteserien. 

– Vi har gått gjennom kampen og sett på det vi føler vi bomma på. Det har vært gode diskusjoner rundt det. Til syvende og sist må vi ha fokus fremover og fortsette å jobbe og utvikle det prosjektet vi har på gang. Men i Eliteserien er det tette kamper nesten uansett. Så det blir garantert tøft, men jeg tror vi er godt rusta. 

S Bodø/Glimt-Brann (5-1) 07.07.2024 14:30 Aspmyra stadion
T Sandefjord Fotball-Bodø/Glimt (2-1) 13.07.2024 17:00 Jotun Arena
S Bodø/Glimt-Odd (3-1) 19.07.2024 19:00 Aspmyra stadion
Eliteserien
TV 2
U KFUM-Bodø/Glimt (1-1) 27.07.2024 16:00 KFUM-Arena
S Bodø/Glimt-Haugesund (4-2) 03.08.2024 18:00 Aspmyra stadion
Og at det er tøft i Eliteserien uansett hvem som står på motsatt banehalvdel var forrige kamp et godt bevis på.

– Det er som du påpeker, Sandefjord ligger under Odd på tabellen, og de har vi bare tatt ett poeng mot på to kamper. Det er livsfarlig å se seg blind på tabellen. Man må ha riktig fokus og sørge for å være hundre prosent når man går på banen. Vi må være bevisste på hva vi ønsker og hvordan man ønsker å fremstå.

Håper på folkefest

I skrivende stund er det solgt 6000 billetter til kampen mot skienslaget. Det gleder Glimts sindige trønder, som minner om hvor mye støtten fra publikum betyr.

– Jeg vil ha det fullt hver eneste kamp jeg, så klart. Publikum har vært fantastisk de siste årene, både hjemme og borte. Jeg har vært her når det var to tusen på tribunen, så det gir noe når det er god stemning og mye folk på tribunen. 

Selv med kampen mot Odd fremst i pannebarken er det ikke til å stikke under stol at mange også ser frem mot Champions League-kvalifiseringen som starter tirsdag neste uke. Da blir det to kamper i uka i minst seks uker fremover for de helgule. 

– Vi har vist før at vi klarer å stå bra i det. Det er noe fint med å komme inn i den rytmen igjen. Det blir veldig liten tid til å se i bakspeilet, nå gjelder det å ha øynene på veien. Det kan bli veldig positivt. 

 

Annonse fra Eliteserien: