Action Now nominert til europeisk pris

Bærekraftsarbeidet til FK Bodø/Glimt legges merke til også i utlandet.

Annonse:

I 2021 vant Action Now, FK Bodø/Glimts bærekraftsprogram, prisen for "Årets sponsorat". Nå er programmet nominert til den europeiske prisen gitt av European Sponsorship Association - "ESA Best of Europe". 

- Dette gjør oss veldig stolte, forteller daglig leder i klubben, Frode Thomassen. 

Action Now er en møteplass og kommunikasjonsplattform for fremtidens bærekraftige løsninger. Klubben startet sitt Action Now arbeid i 2019. Siden da har vi, sammen med gode bærekraftsambassadører og hovedpartnere, klart å motivere, engasjere og gjøre endringer som har en positiv effekt på verden vi bor i. 

Se igjen fjorårets film om tredjedrakten.

- Med en nominasjon som dette gir det Action Now troverdighet. FK Bodø/Glimt skal være med enn en fotballklubb, og vi er sikre på at veien vi har valgt å gå med Action Now er rett, fortsetter Thomassen. 

Markus Fodstad, Benedicte Halvorsen, Frode Thomassen og Tom Steffensen da Action Now vant "Årets sponsorat" i 2021.
Markus Fodstad, Benedicte Halvorsen, Frode Thomassen og Tom Steffensen da Action Now vant "Årets sponsorat" i 2021.

Det er stor interesse nasjonalt og internasjonalt for det klubben har skapt i Bodø gjennom Action Now. Glimt vil bruke idretten til å skape en grasrotbevegelse; en bevegelse klubben håper skal engasjere andre. 

- Action Now er i konstant utvikling. Det er et spennende arbeid som aldri blir ferdigutviklet. Sammen med bærekraftsambassadørene og hovedpartnerne våre har vi bygget opp Action Now til det det er i dag. Hvordan det ser ut i morgen? Det blir interessant å følge med på, avslutter Thomassen. 

Glimt er nominert sammen med seks andre land. Prisutdelingen vil skje i London den 10. mars 2022. 

Annonse fra Eliteserien: