Snart starter billettsalget til Europa League

Det blir kun salg av billetter til enkeltkamper i

Annonse:

Denne høsten skal Bodø/Glimt spille seriespill i UEFA Europa League på Aspmyra. I 24/25-sesongen er det et helt nytt ligaformat, som gjør at Glimt møter fire ulike lag hjemme og fire andre lag på bortebane i løpet av de neste fire månedene. 

I år kommer Bodø/Glimt til å selge billetter til enkeltkamper. Første oppgjør på Aspmyra er hjemmekampen mot Porto den 25. september klokken 18:45. Billetter til de øvrige kampene vil bli sluppet på et senere tidspunkt. 

Vi har per nå ingen informasjon å komme med når det gjelder billetter til bortekampen i Manchester eller de øvrige bortekampene. Vi vil komme tilbake med informasjon og annonsere salgsstart i god tid på glimt.no. Vi forventer å kunne komme med denne informasjonen i løpet av noen uker. 

Nå er det altså billetter til hjemmekampen mot Porto som gjelder. Nedenfor har vi samlet vesentlig og viktig informasjon som alle som skal kjøpe billetter bør lese nøye gjennom, uavhengig av om du har sesongkort eller ikke. 

Det opprettes kørom som tidligere både for forhåndssalget og det åpne salget. 

Jeg har sesongkort

Alle med sesongkort for sesongen 2024/25 har forkjøpsrett for kampene som spilles på Aspmyra i grunnspillet av Europa League. 

Forkjøpsretten din gir deg en garanti på at du får billett til kampen, men vi kan dessverre ikke garantere at du får det samme setet som du har i Eliteserien. Dette er fordi vi er pålagt å holde av seter til UEFA, media og liknende. Disse setene kan frigjøres på et senere tidspunkt dersom vi ser at vi har kapasitet. 

Mandag 9. september klokken 12:00 starter forhåndssalget. Forkjøpsretten varer til tirsdag 10. september klokken 12:00. 

Alle som har rett på forkjøpsrett får link og kode på epost innen torsdag 5. september klokken 12:00. Dersom du ikke har mottatt epost fra oss innen torsdag 5. september klokken 12:00 kan du sjekke søppelposten din, og ta kontakt med oss innen fredag 6. september 16:00 på epost [email protected]

Det åpne salget starter onsdag 11. september klokken 12:00. 

Jeg har ikke sesongkort

Dersom du ikke har sesongkort må du smøre deg med litt mer tålmodighet. Først onsdag 11. september klokken 12:00 åpner vi salget til Porto-kampen for øvrigheten. 

Kø-rommet åpner samme dag klokken 10:30, og du vil klokken 12:00 bli sluppet inn i billettsystemet og bli tildelt en plass i køen. Vi legger ut lenke til billettsalget på glimt.no onsdag 11. september klokken 10:30. 

PS! Dersom du opplever å bli kastet ut like før du skal gjennomføre kjøpet er det fordi noen har vært raskere enn deg til å kjøpe det valgte setet. Forsøk igjen med et nytt sete. Les mer detaljert om dette lenger ned. 

Priser

FeltVoksenBarn/honnør/student
SNN350300
C300x
D300x
E350x
F450x
G550x
H550x
I450x
J300x
K300x
L300x

Vesentlig og viktig informasjon følger

Vi anbefaler alle å ha lest informasjonen nedenfor nøye før billettsalget starter, slik at vi alle kan stille så forberedt som mulig og at billettsalget kan gå så smertefritt som mulig. 

Vi minner igjen om at vi ikke har noe fysisk billettkontor, så du trenger ikke dukke opp på Aspmyra med billettspørsmål. Send epost til [email protected] med dine spørsmål. 

For at salget skal bli så rettferdig som mulig har vi samlet sammen noen fallgruver og ting man potensielt kan møte på ved et slikt billettslipp, og ikke minst hvordan du skal håndtere det, dersom det skjer deg. 

Det blir et køsystem slik som ved tidligere billettslipp. Kørommet åpner klokken 10:30, og fungerer som et venterom. Her blir alle plassert, og klokken 12:00 plasseres man tilfeldig i køen. Det har med andre ord ingenting å si om du kommer inn på venterommet klokken 10:30 eller 11:59. 

Skal du være sikker på at barna skal få billett må du kjøpe på forhånd. Det vil kun deles ut gratisbilletter til barn to timer før avspark på stadion hvis det er ledige billetter.

Tips og info for et smertefritt billettslipp

Du kan maks kjøpe fem billetter per transaksjon. Skal du ha flere enn det samlet anbefaler vi at du kjøper i flere grupper.

Som mange har erfart ved tidligere billettsalg kan man bli kastet ut av køen dersom noen andre velger samme sete som deg og gjennomfører kjøpet raskere. Dette er vanskelig å unngå, men kan håndteres: 

  • Siden skal automatisk oppdateres og la deg velge et nytt sete. Dersom det skjer, vennligst velg et annet sete. 
  • Dersom siden ikke oppdateres automatisk, anbefaler vi at du selv oppdaterer siden. 
    • Ikke klikk "tilbake" da det kan føre deg tilbake i køen
    • Trykk heller på refresh/oppdater-knappen
  • Dersom du kastes tilbake i køen er det dessverre ingen annen mulighet enn å stå i kø igjen. Dette er svært beklagelig, men noe som kan skje ved nettbaserte billettsystem. 
IKKE klikk på bestill, men velg billettypen du ønsker nedenfor
IKKE klikk på bestill, men velg billettypen du ønsker nedenfor

Når du kommer inn i billettsystemet, må du velge billettype og ikke klikke på den store bestill-knappen. Se bildet.

Dersom du opplever at det ikke finnes ledige seter når du er i setekartet på TicketCo er det fordi stadion i øyeblikket er utsolgt. Det betyr likevel ikke at alt håp er helt ute. Det kan være at noen ikke gjennomfører kjøpene sine, og da frigjøres setene igjen etter 15 minutter. Smør deg med litt tålmodighet så kan du ha flaks.

Vi anbefaler alle å gjennomføre billettkjøpet via desktop eller en datamaskin. Vi oppdaterer sosiale medier og glimt.no når stadion er utsolgt.

PS! Dersom du opplever at stadion er utsolgt kan det lønne seg å være litt tålmodig. Erfaringen vår tilsier at det i løpet av 15 minutter ofte dukker opp et og annet ledig sete som folk ikke har fullført betalingen for.

 

Annonse fra Eliteserien: