Helene Schjelderup melder at hun er ferdig i FK Bodø/Glimt Kvinner. Bildet er under treningskampen mot B93, fra treningsleir i Danmark.

Ferdig i Glimt

Helene Schjelderup legger opp for å kunne satse på på studiene.

Annonse:

Etter kampen mot Øvrevoll Hosle tidligere i august kunne Helene Schjelderup bekrefte at hun er ferdig i Bodø/Glimt Kvinner. Hun blir dermed ikke å se i høstens kamper. Helene spilte 13 kamper og scoret to mål for de helgule, samtidig har hun fullført sitt femte år på legestudiene.

25-åringen legger ikke skjul på at det har vært en utfordrende høst med studier og fotball.

– Etter sommeren skjønte jeg at totalbelastningen med å kombinere studier og fotball kom til å bli tung. Jeg vil ikke gjøre ting halvveis, så til slutt kjentes det riktig å velge studiene, både for min egen del og laget sin del. Det ble en naturlig avslutning, forteller hun.

Selv om oppholdet i Glimt ble noe kortere enn hun hadde håpet på, er hun glad for muligheten.

– Jeg sa meg egentlig ferdig med fotball for fem år siden, så jeg er veldig stolt over comebacket mitt. Ikke minst er jeg glad for at jeg fikk muligheten til å spille fotball igjen.

I oktober skal Glimt Kvinner inn i et spennende sluttspill hvor et opprykk til Toppserien står på spill. Den tidligere Glimt-spilleren gleder seg til å følge med fra sidelinjen.

– Det har vært en veldig fin tid i Glimt, og jeg sitter igjen med mange gode minner. Nå koser jeg meg med å følge med og heie fra tribunen og ønsker gjengen alt godt og masse lykke til resten av sesongen, avslutter hun.

 

Annonse fra Eliteserien: